Купувайте си електронни самолетни билети

Съществуват 3 важни причини, за да са за предпочитане електронните самолетни билети:

- Така е по-лесно, защото туристическата агенция или авиокомпанията, MMtravel.bg, не се нуждаят за печат на самолетни билети от машини, а от хартиен билет не се нуждае пътникът. Когато искате в Paravion.bg да промените резервацията си, дестинацията или обратно суми да получите, не е нужно билета си да представяте. Достатъчно е да се свържете по e-mail или да позвъните на туристическата агенция или MMtravel.bg, издател на самолетния билет.
- Много по-сигурно е, защото електронните самолетни билети не могат да се загубят, откраднат или забравят.
- По-бързо е, понеже електронните самолетни билети ви дават възможност безпроблемно да пътувате от самата резервация до приземяването.

Бебета, деца, студенти хора над 60 год. специални намаления ползват от Paravion.bg, също и хора, които пътуват над 6 души в група. Специални цени за самолетни билети могат да ползват при своите пътувания и моряци.

Ако на багажа теглото надхвърля допустими норми, опоменати от авиокомпаниите, се заплаща на летището такса свръхбагаж. Забранено е в ръчния багаж остри и режещи предмети да се слагат, избухливи и запалителни, амуниции. При проблем към MMtravel.bg с изгубен, повреден, или забавен багаж, свържете се с авиокомпанията или на летището със съответната служба, на което се намирате. Валута с равностойност на 8000 лв. може без деклариране да се изнася.

Резервацията на електронни самолетни билети не е по-различна от тази на хартиен. Основната разлика между тях е, че в компютърна система се съхранява цялата информация. Така лесно се получава достъп по всяко време в Paravion.bg до цялата информация за резервации, без да разполагате с хартиен. При издаването на електронни самолетни билети, ще получите “Маршрутна разписка”, вместо на конвенционален хартиен билет, която цялата информация за резервации сверява и билети с номера. Ако този документ не получите при купуването, може и по-нататък да го вземете и същевременно той може за “фактура” да послужи.

Trying to find cantonfair cantonfair-service ? Check out this page: http://www.cantonfair-service.com

Когато с деца, се пътува всяка самолетна линия индивидуални изисквания може да има за превоза. Ако вече имате резервация от MMtravel.bg, можете директно на гишетата за чекиране да отидете на летището. Трябва ви само документа за самоличност и снимка на него.